Welcome To The Home Of The Visual FoxPro Experts  
home. signup. forum. archives. search. google. articles. downloads. faq. members. weblogs. file info. rss.
 From: Saifuddin Hussain
  Where is Saifuddin Hussain?
 Dubai
 United Arab Emirates
 Saifuddin Hussain
 Tags
Subject: Back to path issue
Thread ID: 209633 Message ID: 209633 # Views: 2 # Ratings: 0
Version: Visual FoxPro 9 Category: Install & Config. issues
Date: Tuesday, December 30, 2008 7:18:27 AM         
   


Hi

If I run main.prg (set main) through project manager, everything is running fine. But when I compile the project and running then it says 'system.app' does not exist. Even though it exist in path. I don't know what I am missing to set this? Please help.

Saifuddin

ENTIRE THREAD

Back to path issue Posted by Saifuddin Hussain @ 12/30/2008 7:18:27 AM
RE: Back to path issue Posted by tushar @ 12/30/2008 8:13:06 AM
RE: Back to path issue Posted by Saifuddin Hussain @ 12/30/2008 12:50:08 PM
RE: Back to path issue Posted by tushar @ 12/30/2008 2:36:57 PM
RE: Back to path issue Posted by Bernard Bout @ 1/2/2009 7:31:15 AM
RE: Back to path issue Posted by tushar @ 1/2/2009 10:57:27 AM
RE: Back to path issue Posted by Bernard Bout @ 1/2/2009 8:05:34 PM
RE: Back to path issue Posted by tushar @ 1/3/2009 5:56:57 AM
RE: Back to path issue Posted by tushar @ 1/5/2009 7:28:49 PM
RE: Back to path issue Posted by Saifuddin Hussain @ 1/3/2009 7:55:07 AM
RE: Back to path issue Posted by Bernard Bout @ 1/3/2009 5:29:42 PM
RE: Back to path issue Posted by Saifuddin Hussain @ 1/4/2009 4:55:39 PM
RE: Back to path issue Posted by Saifuddin Hussain @ 1/4/2009 4:56:57 PM
RE: Back to path issue Posted by Yousfi Benameur @ 12/30/2008 4:20:13 PM