Welcome To The Home Of The Visual FoxPro Experts  
home. signup. forum. archives. search. google. articles. downloads. faq. members. weblogs. file info. rss.
 From: Jun Tangunan
  Where is Jun Tangunan?
 Cabanatuan
 Philippines
 Jun Tangunan
 To: Saifuddin Hussain
  Where is Saifuddin Hussain?
 Dubai
 United Arab Emirates
 Saifuddin Hussain
 Tags
Subject: RE: Not getting Image using sandstorm36
Thread ID: 414794 Message ID: 416024 # Views: 41 # Ratings: 2
Version: Visual FoxPro 9 SP2 Category: Forms
Date: Friday, December 19, 2014 12:10:11 AM         
   


> >
> >
> > Hi, sorry for a very late action on your request. Backup your old ssclasses library and then replace it with this one. Please come back to me for any problem. The codes are visible here so you can also trace where it goes wrong on your end:
> >
> > https://dl.dropboxusercontent.com/u/15025358/ssclasses.rar
> >
> > https://vfpx.codeplex.com/releases/view/99045
> > http://sandstorm36.blogspot.com
>
> I am facing an error as shown in Image.
>
> Please reply!
>
> Saifuddin
>
>

It is working ok here.



Can you add something like this to your topmost prg?

try 
    Set Classlib To << fulpath >>_ssclasses Additive
catch 
endtry 


Just to ensure that the app knows exactly where the class is?

Also, while I was able to change the GETENV("TEMP") with APPDATA, I seem to forgot those with GETENV("TMP"). Please download this new one again.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/15025358/ssclasses.rar


https://vfpx.codeplex.com/releases/view/99045
http://sandstorm36.blogspot.com

ENTIRE THREAD

Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 11/20/2014 9:33:29 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Ali Koumaiha @ 11/20/2014 10:38:30 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 11/20/2014 4:18:22 PM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 11/21/2014 12:04:17 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 12/6/2014 9:33:58 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 12/7/2014 11:54:32 PM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 12/6/2014 11:10:12 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 12/8/2014 12:08:18 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 11/21/2014 4:09:27 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 11/21/2014 4:25:11 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 11/21/2014 4:52:27 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 11/21/2014 5:02:51 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 11/21/2014 5:51:20 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 11/23/2014 12:34:05 PM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 11/23/2014 8:31:54 PM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 11/24/2014 1:51:07 PM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 11/24/2014 11:28:47 PM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 11/25/2014 8:59:43 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 12/17/2014 8:13:12 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 12/17/2014 5:42:02 PM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 12/18/2014 8:15:33 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 12/19/2014 12:10:11 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 12/20/2014 1:16:08 PM