Welcome To The Home Of The Visual FoxPro Experts  
home. signup. forum. archives. search. google. articles. downloads. faq. members. weblogs. file info. rss.
 From: Saifuddin Hussain
  Where is Saifuddin Hussain?
 Dubai
 United Arab Emirates
 Saifuddin Hussain
 To: Jun Tangunan
  Where is Jun Tangunan?
 Cabanatuan
 Philippines
 Jun Tangunan
 Tags
Subject: RE: Not getting Image using sandstorm36
Thread ID: 414794 Message ID: 416067 # Views: 29 # Ratings: 0
Version: Visual FoxPro 9 SP2 Category: Forms
Date: Saturday, December 20, 2014 1:16:08 PM         
   


> >
> > I am facing an error as shown in Image.
> >
> > Please reply!
> >
> > Saifuddin
> >
> >
>
> It is working ok here.
>
>
>
> Can you add something like this to your topmost prg?
>
>
> try 
>     Set Classlib To << fulpath >>_ssclasses Additive
> catch 
> endtry 
> 

>
> Just to ensure that the app knows exactly where the class is?
>
> Also, while I was able to change the GETENV("TEMP") with APPDATA, I seem to forgot those with GETENV("TMP"). Please download this new one again.
>
> https://dl.dropboxusercontent.com/u/15025358/ssclasses.rar
>
>
> https://vfpx.codeplex.com/releases/view/99045
> http://sandstorm36.blogspot.com

Thanks I will check it.

Saifuddin

ENTIRE THREAD

Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 11/20/2014 9:33:29 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Ali Koumaiha @ 11/20/2014 10:38:30 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 11/20/2014 4:18:22 PM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 11/21/2014 12:04:17 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 12/6/2014 9:33:58 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 12/7/2014 11:54:32 PM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 12/6/2014 11:10:12 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 12/8/2014 12:08:18 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 11/21/2014 4:09:27 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 11/21/2014 4:25:11 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 11/21/2014 4:52:27 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 11/21/2014 5:02:51 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 11/21/2014 5:51:20 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 11/23/2014 12:34:05 PM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 11/23/2014 8:31:54 PM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 11/24/2014 1:51:07 PM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 11/24/2014 11:28:47 PM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 11/25/2014 8:59:43 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 12/17/2014 8:13:12 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 12/17/2014 5:42:02 PM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 12/18/2014 8:15:33 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Jun Tangunan @ 12/19/2014 12:10:11 AM
RE: Not getting Image using sandstorm36 Posted by Saifuddin Hussain @ 12/20/2014 1:16:08 PM