Welcome To The Home Of The Visual FoxPro Experts  
home. signup. forum. archives. search. google. articles. downloads. faq. members. weblogs. file info. rss.
 From: Ulhas Amrite
  Where is Ulhas Amrite?
 Pune
 India
 Ulhas Amrite
 Tags
Subject: Sql command not running at first pass
Thread ID: 104266 Message ID: 104266 # Views: 1 # Ratings: 0
Version: Visual FoxPro 6 Category: Databases, Tables and SQL Server
Date: Monday, August 14, 2006 12:30:45 PM         
   


I am running following SQL command
SELECT Pomast.pono, Pomast.podate, Pomast.rate, Heading.rate,;
  Pomast.heading, Pomast.scode, Taxrate.tax_rt;
 FROM  pomast INNER JOIN heading;
    INNER JOIN taxrate ;
   ON  Pomast.scode = Taxrate.maincode ;
   ON  Pomast.heading = Heading.tarrifhead

When run for the first time it gives error as "sql column scode not found".
but if the same command is repeated it gives proper results.
What could be the cause. (the sql command was copied form the query bulider)
LInk below gives the tables I am using.

Ulhas Amrite

https://www.foxite.com/uploads/66bb6080-a593-41e9-a7bc-26b24384f238.zip

ENTIRE THREAD

Sql command not running at first pass Posted by Ulhas Amrite @ 8/14/2006 12:30:45 PM
RE: Sql command not running at first pass Posted by Ralph Toledo @ 8/14/2006 12:55:19 PM
RE: Sql command not running at first pass Posted by Borislav Borissov @ 8/14/2006 1:05:08 PM
RE: Sql command not running at first pass Posted by Ulhas Amrite @ 8/14/2006 8:19:25 PM
RE: Sql command not running at first pass Posted by Borislav Borissov @ 8/14/2006 8:29:55 PM
RE: Sql command not running at first pass Posted by Ken Murphy @ 8/16/2006 2:07:10 PM
RE: Sql command not running at first pass Posted by Borislav Borissov @ 8/16/2006 2:36:28 PM