Welcome To The Home Of The Visual FoxPro Experts  
home. signup. forum. archives. search. google. articles. downloads. faq. members. weblogs. file info. rss.
 From: Eric den Doop
  Where is Eric den Doop?
 Houten
 Netherlands
 Eric den Doop
 To: Bernard Bout
  Where is Bernard Bout?
 Brisbane
 Australia
 Bernard Bout
 Tags
Subject: RE: The BOLD tags do not work on some chrs
Thread ID: 78708 Message ID: 78720 # Views: 1 # Ratings: 0
Version: Visual FoxPro 9 Category: Foxite: feedback
Date: Friday, October 07, 2005 8:42:03 AM         
   


> In fact after line 1 when I click the "B" button the screen flashes but no Bold tags appear for anything below the first line

Sorry Bernard, but I can't repro with the info you've given to me. If you can still reproduce, please send me the exact steps. (e-mail or forum)

>, and that too does not look very bold.
>
>
> A = B
>
> A = B
>
> A + B
>
> A - B



While = may not look very bold, it actually is bold. Take a look at the following lines.

Bold: =======================
Normal: =======================

Notice that the = chr in the bold line is in fact a little smaller than the same chr in the normal line. I guess that's the way the Arial font works.
--
Eric den Doop
www.foxite.com - The Home Of The Visual FoxPro Experts

ENTIRE THREAD

The BOLD tags do not work on some chrs Posted by Bernard Bout @ 10/7/2005 5:47:16 AM
RE: The BOLD tags do not work on some chrs Posted by Eric den Doop @ 10/7/2005 8:42:03 AM
RE: The BOLD tags do not work on some chrs Posted by Bernard Bout @ 10/8/2005 6:46:43 AM
RE: The BOLD tags do not work on some chrs Posted by Barbara Peisch @ 10/8/2005 5:06:11 AM