Welcome To The Home Of The Visual FoxPro Experts  
home. signup. forum. archives. search. google. articles. downloads. faq. members. weblogs. file info. rss.
 From: Bernard Bout
  Where is Bernard Bout?
 Brisbane
 Australia
 Bernard Bout
 To: Eric den Doop
  Where is Eric den Doop?
 Houten
 Netherlands
 Eric den Doop
 Tags
Subject: RE: The BOLD tags do not work on some chrs
Thread ID: 78708 Message ID: 78792 # Views: 1 # Ratings: 0
Version: Visual FoxPro 9 Category: Foxite: feedback
Date: Saturday, October 08, 2005 6:46:43 AM         
   


> > In fact after line 1 when I click the "B" button the screen flashes but no Bold tags appear for anything below the first line
>
> Sorry Bernard, but I can't repro with the info you've given to me. If you can still reproduce, please send me the exact steps. (e-mail or forum)
>
> >, and that too does not look very bold.
> >
> >
> > A = B
> >
> > A = B
> >
> > A + B
> >
> > A - B

>
>
> While = may not look very bold, it actually is bold. Take a look at the following lines.
>
> Bold: =======================
> Normal: =======================
>
> Notice that the = chr in the bold line is in fact a little smaller than the same chr in the normal line. I guess that's the way the Arial font works.
> --
> Eric den Doop
> www.foxite.com - The Home Of The Visual FoxPro Experts


Yup I did notice there was a difference. Thanks for the reply.

ENTIRE THREAD

The BOLD tags do not work on some chrs Posted by Bernard Bout @ 10/7/2005 5:47:16 AM
RE: The BOLD tags do not work on some chrs Posted by Eric den Doop @ 10/7/2005 8:42:03 AM
RE: The BOLD tags do not work on some chrs Posted by Bernard Bout @ 10/8/2005 6:46:43 AM
RE: The BOLD tags do not work on some chrs Posted by Barbara Peisch @ 10/8/2005 5:06:11 AM