Welcome To The Home Of The Visual FoxPro Experts  
home. signup. forum. archives. search. google. articles. downloads. faq. members. weblogs. file info. rss.
 From: nn
  Where is nn?
 
 Iran
 nn
 To: Ken Murphy
  Where is Ken Murphy?
 Springhill
 Canada
 Ken Murphy
 Tags
Subject: RE: users don't have internet
Thread ID: 78493 Message ID: 78536 # Views: 1 # Ratings: 0
Version: Unknown Category: General VFP Topics
Date: Wednesday, October 05, 2005 9:07:33 AM         
   


Hi ken

thanks, i did what you sent to me in that article but nothing happened, you know what?when i make a connection to the RRAS and want to go to a site, i don't see any thing in NAT Section of RRAS. I mean no mapping is shown and all values are shown by "-". that's all.
and one more thing
actually i am connected to lan with IP address 192.168.136.10 (255.255.0.0)
and i have set to RRAS gives the static pool of 192.168.137.0-254 to every one who connects to it. is that ok?

when the connection is made the default gateway of VPN connection is like this
ip address assigned by RRAS:192.168.137.9 (e.g.(
subnet mask: 255.255.255.255
default gateway:192.168.137.9
is that ok?
and with what you said in that aricle the default gateway will be emptyed but no success.
I'm really confused i reaal need help.

thanks

ENTIRE THREAD

users don't have internet Posted by nn @ 10/4/2005 1:49:40 PM
RE: users don't have internet Posted by Ken Murphy @ 10/4/2005 2:00:16 PM
RE: users don't have internet Posted by nn @ 10/5/2005 9:07:33 AM
RE: users don't have internet Posted by Ken Murphy @ 10/5/2005 2:01:52 PM
RE: users don't have internet Posted by nn @ 10/5/2005 4:06:47 PM
RE: users don't have internet Posted by Ken Murphy @ 10/5/2005 4:10:03 PM
RE: users don't have internet Posted by Ken Murphy @ 10/6/2005 12:04:06 AM
RE: users don't have internet Posted by nn @ 10/6/2005 8:52:53 AM
RE: users don't have internet Posted by Ken Murphy @ 10/6/2005 1:23:42 PM
RE: users don't have internet Posted by nn @ 10/6/2005 2:43:35 PM